top of page

Industrieel Product Ontwerp robuuste bewakingsmonitor

Productontwerp voor robuuste bewakingsmonitor geschikt voor 3D-printen



Hoe zorg je ervoor dat de luchtkwaliteit in de cabines van zware machines altijd gegarandeerd is? Linden B.V. heeft hier de oplossing voor: een geavanceerd filtersysteem met bijbehorende bewakingsmonitor. De software en hardware die zij ontwikkelen moeten worden gehuisvest in een behuizing die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch verantwoord. Standaard behuizingen op de markt doen geen recht aan de hoogwaardige kwaliteit waar Linden B.V. voor staat.



Om aan hun exclusieve eisen te voldoen, besloot Linden B.V. een op maat gemaakt productontwerp te laten maken dat geschikt is voor 3D-printen. Dit stelt hen in staat om snel en flexibel behuizingen te produceren en het ontwerp altijd up-to-date te houden.


Industrieel Product Ontwerp voor 3D-printen


Onze uitdaging was om een behuizing te ontwerpen die niet alleen functioneel is, maar ook optimaal is voor 3D-printen. Het ontwerp moest rekening houden met de luchtstroom die door het apparaat gaat, terwijl interne componenten goed beschermd blijven. Daarnaast was het cruciaal dat de behuizing een stoere en robuuste uitstraling had, passend bij de omgeving van een graafmachine.



Flexibel ontwerp


In nauwe samenwerking hebben we het Industrieel Product Ontwerpproces doorlopen, beginnend met vier initiële schetsen. Het winnende ontwerp werd vervolgens vertaald naar gedetailleerde renders en uiteindelijk een prototype. Het resultaat? Een robuuste behuizing die niet alleen functioneel is, maar ook perfect de identiteit van het product weergeeft. Doordat het ontwerp geschikt is voor 3D-printen, kan Linden B.V. snel en efficiënt aanpassingen doorvoeren bij elke nieuwe innovatie.

“Met een ontwerp dat geschikt is voor 3D-printen, kunnen we snel en efficiënt aanpassingen doorvoeren bij elke nieuwe innovatie.”







Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page