top of page

Design en Engineering reader en merchant


Klantenbinding aan je bedrijf of merk wordt eenvoudiger met de digitale totaaloplossing voor klantidentificatie van Bank2Loyalty. Dit systeem vervangt alle losse kortingskaarten, zoals de AH bonuspas, Kruidvat-pas, Airmilespas, en meer. Een klant identificeert zichzelf met zijn betaalmiddel in plaats van met losse kaarten. Door simpelweg zijn pinpas tegen de pinautomaat aan te houden en vervolgens tegen de 3D geprintte reader van Bank2Loyalty.



Brisk Industrial Design heeft de fysieke reader en bijbehorende merchant device ontwikkeld voor Bank2Loyalty. Zowel de design en engineering. Industrieel Product Ontwerpen. De afzonderlijke hardware- en softwarecomponenten hebben we samengebracht en uitgewerkt tot een volwaardig productontwerp.



Product ontwerp


Bank2Loyalty benaderde Brisk Industrial Design met verschillende losse hardware- en softwarecomponenten. We hebben deze geïntegreerd en omgezet naar een samenhangend product ontwerp. Zowel design en engineering. Tijdens de ideefase hebben we schetsen gemaakt om het product design van het systeem vorm te geven. Hierbij kwam naar voren dat het systeem niet moest lijken op een standaard pinautomaat en vooral vrouwen moest aanspreken. Daarom kozen we voor een vriendelijke en ronde vormgeving.



Product ontwikkeling


Na de schetsfase heeft Brisk Industrial Design een 3D-model en 3D print prototype gebouwd. Hiermee kon Bank2Loyalty waardevolle gebruikersfeedback verzamelen. Dankzij 3D printen konden we snel schakelen en aanpassingen doorvoeren in de hardware van het systeem.



Product design en engineering oplevering


Na een zogenaamde product freeze hebben we een initiële serie geproduceerd met behulp van vacuümgieten en 3D printen. Inmiddels zijn de eerste 100 systemen van Bank2Loyalty in de winkels te vinden. Wat enkele maanden geleden nog slechts een idee was, is nu werkelijkheid geworden. Van idee tot product!


Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page