top of page
DSC_6547%20edited_edited.jpg

Van idee naar product met onze hulp

Als industrieel productontwikkelaars helpen wij u bij het gehele proces van idee naar product. Wij hebben de technische kennis in huis om een 3D ontwerp te verzorgen, prototypes te maken en bovendien de productie op te zetten. De meeste mensen die een idee hebben voor een nieuw product weten niet hoe ze het kunnen ontwerpen, laat staan produceren. Door onze jarenlange ervaring als productontwerpers hebben wij zo onze contacten, en weten wij precies hoe (en waar) uw product gemaakt kan worden. Tijdens het hele proces van idee naar product houden we het doel voor ogen, en hanteren we een no nonsens aanpak. U weet te allen tijde waar u aan toe bent en krijgt van tevoren een inschatting van de tijdsbesteding. We overleggen geregeld over de voortgang, en werken zo samen toe naar een prachtig product waar u trots op kunt zijn.

Wij zijn actief in de volgende industrieën

Hierin bieden wij verschillende productiemethodieken en werken wij met verschillende materialen. Daarbij zetten wij ons vol in op nieuwe ontwerptechnieken.

Consumenten
industrie

High-end
industrie

Professionele
industrie

Stap voor stap van idee naar product

Als productontwikkelaars werken we op een zeer overzichtelijke wijze. Uw idee wordt eerst door ons omgezet in een concept, waarmee het ontwerp reeds tastbaarder wordt. We onderzoeken de haalbaarheid van diverse factoren, en ontwerpen een prototype dat voldoet aan alle eisen. Daarbij doen we uitgebreid vooronderzoek, bijvoorbeeld naar uw doelgroep of naar trends die betrekking hebben op uw idee.

 

In de realisatiefase die daarop volgt ontwikkelen we het daadwerkelijke product en zetten we in nauw overleg met producenten de productielijn op. Zo gaan we stap voor stap van idee naar product, waarbij u in elke fase van het ontwerpproces veel input heeft. We vertellen u te allen tijde alles over de opties die u heeft, en welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van materiaal, functie, kleur, etc. We zijn méér dan een ontwerpbureau en denken actief mee over alle aspecten van het ontwerpproces.

Algoritme_Van_Uffelen_Renault_Trezor_Des

"Two of the most important characteristics of good design are discoverability and understanding.”

 

Donald A. Norman, The Design of Everyday Things 

Onze expertise als productontwikkelaar

U kunt bij ons ontwerpbureau in Arnhem terecht voor het uitbesteden van het hele productieproces, van idee naar product. We kunnen u echter ook helpen door slechts delen van dit proces uit handen te nemen. U wilt bijvoorbeeld enkel een prototype laten maken of zoekt iemand die technische tekeningen kan maken. Daarnaast kunt u met onze hulp een eigen product ontwikkelen aan de hand van alle technieken die wij aanbieden:

 

  • Spuitgieten

  • 3D printen

  • Laser- en watersnijden

  • CNC frezen en draaien

  • Vacuüm gieten en siliconen mallen maken

 

Door onze nauwe samenwerking met diverse vakmensen kunnen wij u altijd een perfect resultaat garanderen. Heeft u een idee voor een nieuw product en zoekt u hulp bij het ontwikkelen ervan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan graag voor u aan de slag!

bottom of page