Services

Design

Consultancy

"Van idee tot product"

Contact

 

Eusebiusbuitensingel 9

6828 HT ARNHEM,

Nederland

 ✆ +31 6 40 24 33 54

 📧 info@geertvanuffelen.nl

CC/KvK; 65822331

  • LinkedIn Social Icon

'Giethark' developed for SAB-profiel bv / A Tata Steel Enterprise

September 24, 2018

SAB-profiel is begonnen in de markt van plafond en wand oplossingen in 1973. Toen der tijd waren zij de eerste producent in stalen geprofileerde bedekkingen. Sinds die tijd is SAB profiel uitgegroeid tot een leidende producent en leverancier in plafond en wand systemen. Sinds enkele jaren is SAB-profiel onderdeel van Tata Steel en opereren zij wereldwijd.

 

Voor SAB hebben wij een vloeistof verdeelsysteem ontwikkeld. SAB ontwikkeld sandwich panelen die gebruikt worden voor het isoleren van gebouwen. Deze panelen zijn opgebouwd uit twee stalen platen met daartussen PUR schuim. Dit schuim kan dankzij dit systeem tijdens productie evenredig over de groeven verdeeld worden.

 

 

Please reload

Featured projects

iPhone concept: >5.000.000 views worldwide!!

April 11, 2016

1/1
Please reload

Recent projects

March 23, 2018

July 22, 2017

Please reload

Follow me
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square