top of page
website-sleek-line-can-HR_web.jpg
website-trio-cans-paars-web-p3cbadzdpjp6
image-product-2-1024x1024.jpg

Resealable Can

Sav-Ty

''A beverage can with the Sav-Ty™ End System is sustainable and easy to use!''

Het product is ontworpen om effectief te concurreren met vervuilende PET- en glazen flessen welke nu de standaard zijn voor hersluitbare drinkverpakkingen.

Door uit te gaan van een aluminium blikje en hier de functionaliteiten van een PET-fles aan toe te voegen kan het verbruik van kunststof in deze industrie met 80% verlaagd worden.

 

Het dopje kan worden gemonteerd op elk huidig ​​drankblik in elk formaat. Hij kan op elk standaard aluminium blikje worden gefelst met behulp van bestaande vulapparatuur zonder dat de vullijn hoeft te worden aangepast. Geen enorme investeringen dus.

 

Daarnaast voldoet het Sav-Ty ™ aan de internationale normen en eisen van de drankenindustrie voor alle soorten dranken. Dus ook koolzuurhoudende dranken als bier.

Een drankblikje met het Sav-Ty ™ hersluitbare eindsysteem is gemakkelijk te gebruiken.

Buig het lipje omhoog en draai een kwartslag om te openen, drink uit het blikje of giet het uit en sluit het vervolgens weer af.

Het Sav-Ty ™ -concept is ontwikkeld rond een reeks patenten, gebaseerd op een nieuwe ontluchtingsdraad en lip-opening. Sav-Ty ™ werkt nauw samen met vooraanstaande octrooibureaus en heeft zijn intellectuele eigendom op meerdere niveaus over de hele wereld beschermd.

Van Uffelen is ingezet om dit product verder uit te ontwikkelen in samenwerking met Jeroen van Goolen (initiatiefnemer en uitvinder). Inmiddels worden nieuwe samples geproduceerd in China waar weer enkele mooie innovaties in doorgevoerd zijn!

logo-sav-ty-1.png
image-product-9-1024x649.jpg
image-product-8-1024x631.jpg
image-product-2-1024x1024.jpg
image-innovation-3-1024x448.jpg

Ook bezig met een nieuwe innovatie?

Wij gaan graag met u aan de slag!

bottom of page