top of page
VanUffelen_CAD2.jpg

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een ontwerpbureau gevestigd in Arnhem. Wij helpen onze klanten bij het ontwerp en de ontwikkeling van unieke, innovatieve en toonaangevende producten

 

Wij leveren een full-service concept. Wat begint als een idee werken wij uit tot een volwaardig product. Daarnaast zetten wij met onze partners de productie volledig voor u op.

Wij werken graag met u samen... 

Wij betrekken u nauw bij het ontwerpproces en helpen u weloverwogen keuzes te maken. Daarbij maken wij drie beloften.

Doelgerichte aanpak.

No nonsense.

 

U heeft uw doel voor ogen en wij gaan samen zorgen voor het gewenste resultaat. 

Korte
doorlooptijd.  

Wij maken per project een inschatting van de tijdsbesteding. Wij hebben een breed netwerk aan producenten om snel prototypes te maken en te testen. 

Technische ondersteuning. 

Wij nemen graag de technische kant van de productontwikkeling voor u uit handen. Wij begeleiden u in het maken van weloverwogen keuzes.  

Van Uffelen I Design & Engineering is opgericht in 2016

Dankzij een intensieve samenwerking met een aantal partners en een snel opgebouwd vertrouwen bij onze klanten zijn wij sinds dien gegroeid tot een mooi ontwerpbureau. Elke dag werken wij met plezier aan de prachtige ideeën en concepten van onze klanten. Het is een prachtige ervaring om producten tot leven te zien komen en daarbij het enthousiasme en tevredenheid van de klant te zien groeien.  

Testimonials

"Geert is een prettig persoon om mee samen te werken. Zijn werk is professioneel en communicatie duidelijk en adequaat." 

Liane Elshout, Sr. Product Developer 

Laten we samenwerken over ons.jpg

Laten we samenwerken

Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page