Samenwerken

Wij werken samen met u om nieuwe ideeën tot leven te brengen

Wij zijn een ontwerpbureau gevestigd in Arnhem. Wij helpen onze klanten bij het ontwerp en de ontwikkeling van unieke, innovatieve en toonaangevende producten. Van idee tot product.  

Wij werken graag met u samen... 

Wij betrekken u nauw bij het ontwerpproces en helpen u weloverwogen keuzes te maken. 

Doelgerichte aanpak.

No nonsense.

 

U heeft uw doel voor ogen en wij gaan samen zorgen voor het gewenste resultaat. 

Korte

doorlooptijd.  

Wij maken per project een inschatting van de tijdsbesteding. Wij hebben een breed netwerk aan producenten om snel prototypes te maken en te testen. 

Technische ondersteuning. 

Wij nemen graag de technische kant van de productontwikkeling voor u uit handen. Wij begeleiden u in het maken van weloverwogen keuzes.  

Van Uffelen I Design & Consultancy is opgericht in 2016

Dankzij een intensieve samenwerking met een aantal partners en een snel opgebouwd vertrouwen bij onze klanten zijn wij sinds dien gegroeid tot een mooi ontwerpbureau. Elke dag werken wij met plezier aan de prachtige ideeën en concepten van onze klanten. Het is een prachtige ervaring om producten tot leven te zien komen en daarbij het enthousiasme en tevredenheid van de klant te zien groeien.  

Testimonials

"Geert is een prettig persoon om mee samen te werken. Zijn werk is professioneel en communicatie duidelijk en adequaat." 

Liane Elshout, Sr. Product Developer 

Laten we samenwerken

Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

VanUffelen_logo_blue.png

van idee tot product

Adres

Broekstraat 32

6828 PZ ARNHEM

Nederland

CC / KvK: 65822331