top of page
DSC_6547%20edited_edited.jpg

De diensten van ons ontwerpbureau in Arnhem

Met ons ontwerpbureau in Arnhem kunnen we voor u een product ontwikkelen, waarbij we elke stap van het ontwerpproces uit handen nemen. U kaart uw idee bij ons aan, en wij verzorgen de gehele ontwikkeling van het product. Daarbij starten we altijd met schetsen. Hoe moet het product er uitzien? Welke kleuren en materialen heeft u in gedachten? En wat is het doel ervan? Daarbij houden we rekening met veel verschillende zaken. Ergonomie en gebruiksgemak bijvoorbeeld, want een product moet lekker in de hand liggen en makkelijk te gebruiken zijn. Daarnaast besteden we zeer veel aandacht aan de vormgeving. We noemen onszelf niet voor niets een ontwerpbureau in Arnhem, want de vormgeving van uw product gaat voor veel mensen een reden zijn om het al dan niet aan te schaffen.

Wij zijn actief in de volgende industrieën

Hierin bieden wij verschillende productiemethodieken en werken wij met verschillende materialen. Daarbij zetten wij ons vol in op nieuwe ontwerptechnieken.

Consumenten
industrie

Medische industrie

Professionele
industrie

Ontwerpbureau in Arnhem voor productontwikkeling

Als technisch tekenaars en productontwerpers hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van allerlei soorten producten. We werken daarbij samen met diverse producenten, waardoor we altijd zeer snel voor een prototype kunnen zorgen. Aan de hand van dit prototype gaat het ontwerpen verder, zo werken we stap voor stap van idee naar product. Het kan zijn dat u reeds een duidelijke visie en vormgeving in gedachten heeft, maar ook wanneer dat niet het geval is kunnen wij u helpen. Als ervaren vormgevers kennen wij de markt zeer goed, en ontwerpen wij het product volgens de nieuwste trends en standaarden. We houden daarbij direct rekening met de manier van produceren, zelfs als dit op grote schaal moet gaan gebeuren.

Ontwerpbureau Arnhem.jpg

"Two of the most important characteristics of good design are discoverability and understanding.”

 

Donald A. Norman, The Design of Everyday Things 

Wat hebben wij te bieden?

​Heeft u een idee voor een innovatief product maar geen idee hoe u dit ontwerpt, ontwikkelt of produceert? Dan bent u bij ons ontwerpbureau in Arnhem aan het juiste adres. Door onze technische kennis te combineren met een scherp oog voor vormgeving kunnen wij elk type product voor u ontwikkelen, vanaf de eerste schets tot aan de productielijn.

 

Liever een eigen product ontwikkelen en enkel de technische tekeningen door ons laten maken? Of wilt u voor een ontwerp een 3D geprint prototype laten maken? Elk van onze diensten is afzonderlijk af te nemen, en dus kunnen we u op diverse manieren helpen bij de ontwikkeling van uw product. We kunnen in samenwerking met onze producenten tevens unieke one-of-a-kind designs voor u maken, net wat u wenst.

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, dan bekijken we wat wij als ervaren productontwikkelaars voor u kunnen betekenen.

bottom of page