top of page
Vizo_Perspectief.jpg
Vizo_Front_Under.jpg
  • Instagram

Medische videobril

Cedexis - Vizo

CEDEXIS-logo-2018-v3-CMYK-AI.png

''Robuuste, innovatieve en intelligente oplossing voor de medische industrie.”

Innovatieve technologieën worden binnen de zorg steeds vaker omarmt. Binnen de specialisaties radiotherapie, echografie en mondzorg wordt er inmiddels gebruik gemaakt van zogenoemde ‘near-eye-displays’, oftewel videobrillen.

Voor bovenstaande specialisaties is het verplaatsen van beeldinformatie in de directe zichtlijn van de patiënt of specialist zeer waardevol gebleken. De technologie heeft een direct effect op slagingspercentage van een behandeling en zorgt voor optimale ergonomie. Voornaamste reden van deze positieve effecten is het verkleinen van de afhankelijkheid van ‘vaste’ beeldschermen en de negatieve gevolgen hiervan voor zowel patiënt en specialist

Van Uffelen | Design & Consultancy is gevraagd om mee te werken aan de nieuwste versie van de Cedexis Vizo. 

Deze nieuwe versie is volledig ontworpen op basis van de bevindingen en feedback vanuit de gebruikers uit de praktijk. Binnen de medische omgeving is hygiëne, veiligheid en robuustheid van groot belang. Zo heeft deze nieuwe versie geen scherpe hoeken en randen waar vuil zich kan ophopen, zijn de scharnieren volledig ge-engineerd voor veelvuldig en intensief gebruik en is er gekeken naar het zo veel mogelijk stoot- en krasvast maken van externe onderdelen.

Het binnenwerk is ontworpen met als doelstelling het vereenvoudigen van het assemblageproces, dit is bereikt door te werken met intelligente modulaire oplossingen die ook toekomstige aanpassingen in de hardware kunnen accommoderen. Inmiddels wordt de eerste serie brillen in-house geproduceerd uit een bio-gecertificeerd Polypropyleen-achtig materiaal.

Meer weten over dit project of product? Neem direct contact met ons op of kijk op de website van www.cedexiseyewear.nl

Vizo_Front.jpg
Vizo_Side.jpg
Vizo_Back.jpg
Vizo_Blur_Front_VanUffelen.jpg
Vizo_Perspectief_VanUffelen.jpg
Vizo_2brillen_VanUffelen.jpg
Vizo_Front&Back_VanUffelen.jpg
Vizo_Exploded_View.jpg
1169903.jpg

Laten we samenwerken

Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page