top of page
Render geheel met scanner met scherm.png
untitled.47.png
  • Instagram
Front met scherm.png

Kassasysteem reader

Bank2Loyalty

brandmark + wordmark + slogan.png

''Verhoog je klantloyaliteit door klantidentificatie makkelijker te maken!''

''Klanten aan je bedrijf of merk binden, dat kan op vele manieren. Maar wat nou als we jou vertellen dat wij, met één systeem het verschil kunnen maken, door meerdere touch points in de (off-line) klantreis te digitaliseren? Hierbij zorgen we er bijvoorbeeld voor dat een klant zich eenvoudig kan aanmelden als nieuwe deelnemer binnen jouw loyaliteitsprogramma.''

Het Bank2Loyalty-systeem bestaat uit een fysieke Reader en cloud-gebaseerde software, en het werkt met alle populaire betaalmiddelen. Zowel de bankpassen en creditcards als de contactloze betaalmiddelen op smartphones en wearables.

Van Uffelen | Design & Consultancy is ingezet om de fysieke reader te ontwikkelen. Deze komt uiteindelijk overal in de aangesloten winkels te staan!

Aan de reader zijn tijdens de ontwikkeling enkele krachtige features toegevoegd om het gebruik nog verder te simplificeren en integratie voor de uiteindelijke klant te vereenvoudigen. Zo is het mogelijk om contactloos te identificeren met bijvoorbeeld een smartphone, fysiek te identificeren met een bankpas maar ook optisch met een barcode. 

Inmiddels wordt de eerste serie geproduceerd. Wat maanden geleden nog een idee was begint nu werkelijkheid te worden!

Hand met scan.png
Scanner in werking.png
Airflow.png
Render exploded view.80.png
untitled.43.png
ConceptSchets_Perspectief_Voor.png
IMG_7288.jpg
Render B2L realistic 1.jpg
Render B2L realistic 2.jpg
  • Instagram
Render B2L realistic 3.jpg
015.jpg

Laten we samenwerken

Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page