top of page
DSC_6547%20edited_edited.jpg

Een eigen product ontwikkelen met onze hulp

Wilt u graag een eigen product ontwikkelen en bent u daarvoor op zoek naar een industrieel productontwerper? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al jaren werken wij als productontwikkelaar samen met veel verschillende ondernemers en bedrijven. Wij maken concepten, ontwerpen, technische tekeningen en prototypes, en kunnen zelfs de productielijn verzorgen. Dit doen we in samenwerking met ons grote netwerk aan vakmensen en diverse producenten. Wilt u graag een eigen product ontwikkelen maar mist u de technische kennis, en zoekt u een partij die het ontwerp, de engineering en de realisatie uit handen kan nemen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Wij zijn actief in de volgende industrieën

Hierin bieden wij verschillende productiemethodieken en werken wij met verschillende materialen. Daarbij zetten wij ons vol in op nieuwe ontwerptechnieken.

Consumenten
industrie

High-end
industrie

Professionele
industrie

Een eigen product ontwikkelen vanaf een schets

Of u nu al een zeer concreet idee heeft of een eigen product wilt ontwikkelen vanaf een schets, wij zijn er voor hulp in elke fase van het ontwerpproces. Als ervaren productontwerpers kunnen wij zowel de vormgeving en uitstraling van het product ontwerpen, als de technische kant ervan. We doen uitgebreid vooronderzoek naar de doelgroep, hoe het product gebruikt gaat worden en eventuele trends op dat gebied. Van daaruit maken we een concept en een prototype. Aan de hand van dit prototype kan het ontwerp bijgesteld worden, en komen we tot het uiteindelijke design. Tijdens het gehele proces van idee naar product heeft u uiteraard veel inbreng, en zullen we u constant alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van materiaal, gebruiksgemak, technische mogelijkheden en natuurlijk de vormgeving. Zo maken we het u makkelijk om een eigen product te ontwikkelen.

Eigen product ontwikkelen.jpg

"Two of the most important characteristics of good design are discoverability and understanding.”

 

Donald A. Norman, The Design of Everyday Things 

Productontwikkeling in kleine en grote oplagen

Doordat we diverse productiemogelijkheden tot onze beschikking hebben kunnen we uw product in veel gevallen tevens produceren, zowel in kleine als grote oplagen. We hebben daarvoor de beschikking over een spuitgieterij waarin we bijna alle kunststof producten kunnen maken, diverse 3D printers voor kleine oplagen, lasers en watersnijders voor plaatmateriaal, en frezen voor hout, metaal en kunststof. Daarnaast kunnen we tevens vacuüm gieten en siliconen mallen maken.

 

Wij zijn uw professionele partner voor als u een eigen product wilt ontwikkelen, en bieden u hulp op maat in elke fase van het ontwerp- en productieproces. We zijn als ontwerpbureau in Arnhem gevestigd, maar zijn werkzaam in een veel groter gebied. Bent u benieuwd naar wat we als industrieel productontwerper voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden aan de hand van uw idee of schets.

bottom of page