top of page
DSC_7272.jpg

Duurzame wanden en gevels

Voronoi Arnhem | Parametrisch ontworpen

Voronoi maakt duurzame wanden. Deze wanden worden geplaatst in ontvangsthallen, vergaderzalen, recepties, lobbies etc. Altijd vervaardigd uit restmaterialen. Het nieuwe circulaire bouwen!

Wij bieden bedrijven een plek om zich mee te identificeren. Maak een belevenis rond uw bedrijfsidentiteit. Beleven is verbinden.

Voronoi is een start-up van Rick Aelmans en Geert van Uffelen. www.voronoi-design.com

De wanden zijn parametrisch ontworpen op basis van een wiskundig algoritme. Scroll door naar de unieke ontwerpmethode van deze wanden >

"

Een wow-factor creeren met circulaire eyecatcher. Beleven is verbinden!"

Buitengevel bij Beachclub Meer in Winterswijk. In opdracht van Jeroen Schreurs.

Een 30 meter lange Voronoi gevel aan het water. 's Nachts verlicht met LED verlichting voor een unieke sfeer op het terras! 

 

Bekijk meer foto's op Instagram en www.voronoi-design.com

IMG_2787.jpg
VIII Voronoi duurzame wanden.jpg

Voronoi wand in de Koffiehub van Hesselink Koffie in Winterswijk. In opdracht van Gerrit Hesselink.

Deze wand is onderdeel van het nieuwe, volledig circulaire pand van de koffiebranderij. Dé eyecatcher bij het duurzame verhaal van Hesselink Koffie.

De wand is vervaardig uit reststukken van de bamboo buitengevel. Deze stukken zijn verbonden met stalen koppelplaten welke zwart verzinkt zijn. Dankzij deze manier van verzinken blijven de gebruikssporen op het staal subtiel zichtbaar. 

Een sterk duurzaam karakter!

Volg Voronoi op LinkedIn.

Voronoi_Hesselink_Koffie
Foto_Voronoi_Meilink_Wand.jpg

Voronoi wand bij Meilink B.V. In opdracht van Peter Rikken.

Meilink B.V. ontwerpt en ontwikkeld kisten voor intercontinentaal transport. Deze kisten worden geproduceerd in Borculo. De wand is vervaardigd uit restmateriaal uit deze fabriek. 

Volg Voronoi op LinkedIn.

Algoritme.png

Laten we samenwerken

Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page