top of page

Design & Engineering

In samenwerking met Oceanz

Van Uffelen kent een intensieve samenwerking met Oceanz in het uitvoeren van diverse engineeringsprojecten. ''Oceanz is als Innovator dé specialist en marktleider op het gebied van Additive Manufacturing in Nederland.'' 

''3D printen is uit zijn kinderschoenen gegroeid en een professionele productietechniek geworden. Zeer geschikt bij productontwikkeling vanwege lage investeringskosten, korte doorlooptijden en flexibele inzet.'' Lees hier waarom wij 3D printen inzetten voor onze klanten. >

VanUffelen_Awards_EFFoST_Portrait.jpg

EFFoST Science to Society Award design. Abstract representation of a cel structure printed in 3D SLS technique.

Tijdens het 30ste “EFFoST International Congres” in Wenen werd de ” Science to Society Award” uitgereikt aan Dr. Jürgen Lucas. Voor latere edities zijn meerdere persoonlijke awards geprint.

EFFoST is een non-profit organisatie en ondersteunt de verdere ontwikkeling van levensmiddelen wetenschap en technologie. De organisatie begeleidt levensmiddelenwetenschappers en technologen, foodbedrijven en Europese beleidsmakers om nieuwe technologieën en ontwikkelingen in te zetten in hun voordeel.

De Science to Society award is op een unieke manier ontworpen namelijk op basis van een algoritme. Lees hier meer over parametrisch ontwerp, het nieuwe ontwerpen! >

EFFoST Student of the Year Award 2016 design. 3D Printed plants to symbolize growth of the knowledge of the students.

Tijdens het 30ste “EFFoST International Congres” in Wenen werden 6  ”Student of the Year” awards uitgereikt aan veelbelovende studenten.

Het award is uitgewerkt in drie configuraties, respectievelijk 1e, 2e en 3e prijs. Een kiemplant welke uitgroeid tot een volle, groene plant. Uitgevoerd met een houten voet, waarin de namen van de prijswinnende studenten gegraveerd staan. 

PhD Student awards.jpg

Hieronder een video van de productie van deze awards. 

SOYA winners group 2016.jpg

Laten we samenwerken

Heeft uw vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page