High-end reproducties

Datsun 240Z a.k.a. the Fairlady Z

High-end klassieker restauratie. Wij produceren diverse onderdelen voor de originele Datsun 240Z's. Beter bekend als de Fairlady Z. Een Japanse klassieker uit de jaren 70. Deze auto-onderdelen maken deel uit van een groot restauratieproject uitgevoerd door Chris Visscher.

Chris Visscher is sinds enkele jaren bezig met het restaureren van meerdere Datsun 240Z modellen. In zijn collectie zitten enkele speciale uitvoeringen, waaronder prototypes uit '69 waarvan veel onderdelen lastig te verkijgen zijn. Van Uffelen is ingezet om deze onderdelen te her-produceren. ''Wij hebben verschillende 'productieketens' opgezet om de onderdelen met lage investeringskosten te her-produceren.''

Zo zijn wij bezig met het produceren van de originele automatten. Deze rubberen matten zijn in '69 gebruikt in de allereerste prototypes. Hiervan zijn er maar enkelen gemaakt. Later zijn de matten vervangen voor textiele uitvoeringen. 

Voor het unieke interieur van de Fairlady Z hebben wij enkele zichtonderdelen geproduceerd zoals radiopanelen, stoelkappen en onderdelen voor de achteruitkijkspiegel. 

Daarnaast hebben wij verschillende onderdelen geproduceerd voor onder de motorkap en in het dashboard. Luchtinlaten, accuhoezen, rubber kabelhouders, bedieningsknoppen, ruiterwisseronderdelen etc. 

Render automat breed.jpg

Ook opzoek naar auto-onderdelen?

Bent u een verzamelaar of bezig met een restauratieproject? Wij produceren of restaureren graag uw auto-onderdelen.  

VanUffelen_logo_blue.png

van idee tot product

Adres

Broekstraat 32

6828 PZ ARNHEM

Nederland

CC / KvK: 65822331